Dag 2

Kära blogg och eventuella, kommande bloggläsare, idag hittade jag en ny spännande trappa att springa i.Den ligger på min morgon och streakrunda. Har en känsla av att jag lär springa upp för den ett antal gånger. Den visade sig även fungera utmärkt till mina trapphopp 🙂 Är nu uppe i 5 unika trappor och jag tror mig veta om en trappa till, utomhus på universitetsområdet som jag planerar att testa imorgon. Sen blir det kanske någon trappa inomhus också. Om inte annat bara för att se folks reaktioner på ett springandes träningsklätt jag inomhus på oväntat ställe.

Någon gång ska jag ‘bara’ gå en runda och ta kort på trapporna också.

Kom även i gång med höga knän och jägarvila idag. Har kommit fram till att jag ska köra höga knän och hopprep direkt efter morgonrundan. Tror att det är det bästa alternativet för att jag ska kunna få ihop alla delar i utmaningen utan att ända mina tidigare styrke- och gruppträningspass allt för mycket. Varannan dag hopprep och varannan dag höga knän har jag tänkt. Samma med plankan och jägarvila även om några av de kommer att tas i samband med styrketräning också.

Tror att jag kommer att skriva här varje dag under utmaningen för att med säkerhet skriva  4 saker varje dag som jag är tacksam för. Blir kanske lite tjatigt men skriver jag bara för mig själv är risken stor för att jag glömmer bort. Behöver få bättre rutin på bloggandet också. Har funderingar på att utöka ämnesinnehållet eller starta en till blogg och då måste jag skriva med mer jämna mellanrum. Fast alla såna planer får vänta tills jag pluggat färdigt eller tills jag fått jobb. Som det är nu måste min fritid ägnas åt träning, söka jobb och till hushållsrelaterade saker som att handla, laga mat, diska och städa. Övrigt skrivande än det jag redan regelbundet ägnar mig åt får vänta ett tag till.

4 saker att vara tacksam över dag 2

1 att jag tycker att svenska språkets struktur för det mesta är roligt

2 att jag har nytt ögongodis

3 att jag inte har något emot att ha träningsvärk

4 att jag gjorde två portioner av gårdagens middag

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under ÄtaTränaKämpas 20-dagars utmaning i April

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s