Sommarträning

Var på sommargympa idag, faktiskt, trots att det bara är maj än så länge.

Idag började nämligen ÖUIF sin sommargympa. Det är oftast medelgympa. Alltid utomhus om inte vädret är ruskigt dåligt. Måndagar kl 18. Bakom tennisbanorna. Rullande schema på instruktörerna. Nästa vecka och veckan efter det är det enligt schemat A som är instruktör. Hoppas att det stämmer 🙂

Passet idag var okej . Inte mer måste jag erkänna. Delvis berodde det på att instrukören som höll passet är något för hoppig för min smak. Musiken stundvis inte vad jag föredrar att träna till. Dessutom ville kroppen inte rikigt – är kanske inte 100 procent frisk och så var det länge sen jag körde styrka. Men det är alltid trevligt att träna utomhus. Kyssa gräset lite vid styrkeövningarna. Känna sig mer fri än när man tränar inomhus. Brukar vara en härlig blandning deltagare under sommaren eftersom det är gratis. Både vuxna, pensionärer, barn och ungdomar. Övervägande kvinnor men kanske ändå något fler män än under de vanliga terminerna.

Tydligen har Friskis och Svettis utomhusgympa i stadsparken under sommaren. Måste kolla upp när och försöka gå på i alla fall något pass där också ifall jag blir kvar i Örebro. Ska även försöka komma igång med att jogga igen,Jogging är faktiskt väldigt tacksam träning under sommaren.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under ÖUIF, Träning, Utegympa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s