Kristin släpper loss på Afro Power Dance

Jag hade hoppats på att Afropasset skulle vara tråkigt så att det skulle bli lite lättare att få ihop ett vettigt träningsschema.
Dessvärre visade det sig att Afron denna termin verkar bli riktigt, riktigt bra. Det fanns många störtsköna rörelser och svårighetsnivån var perfekt. Det enda som var lite jobbigt var träningsvärken i armarna. Afro är mycket träning för armarna. Afro är kanske inte längre lika galet kul som det var från början men det är tryggt och välbekant och roligt och jobbigt på ett bra sätt. Och såna pass behövs också. Men kanske kan det hända att jag inte tycker om Body Jam lika mycket denna termin, chansen finns ju, kanske.
Jag vet att jag har klagat mycket på att utbudet är för bra nästan men det finns ju många fördelar med det. Med många roliga pass att välja med lär jag inte bli uttråkad. Dessutom kommer det nog inte göra lika mycket om jag missar något pass en vecka eftersom det finns många andra att gå på.
En sak som jag tänkte på under passet är att jag verkligen har lärt mig att släppa på spärrarna när jag träna och numera gör varje rörelse fullt ut. Även de ‘sexiga’ höftrörelserna som ganska länge kändes lite pinsamma att göra. Jag har med andra ord blivit mindre självmedveten när jag tränar vilket känns underbart.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Afro Power Dance, ÖUIF, Gruppträning, Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s