Bekännelse. Jag är ett litet träningsfreak.

Innan igår var det länge sen jag träningar. Först var jag bo rtest en vecka och valde medvetet att ta det lite lungt och bara ägna mig åt promenader. Det kändes lite tråkigt var det att missa några av mina favoritpass men det gick an för jag skulle ju ha trevligt borta också.  Eftersom jag verkligen hade sett fram emot att få köra igång träningen igen blev jag riktigt besviken när kroppen tyckte att det var dags för en förkylning. Hela 14 dagar gick utan att jag var på ett enda träningspass.

Så kom min födelsedag och förkylningen stod inte längre i vägen för min träning. Jag bestämde mig för att börja med Zumba. Ett pass som alltid är roligt. När passet var slut förstod jag att det skulle vara Afro Power Dance efteråt och eftersom jag tycker att det är roligt var jag spontan och gick på det också. Innan Afropasset började fick jag en riktigt fin komplimang av zumbainstruktören. Hon sa att det syns att jag har roligt när jag tränar och att det gör henne glad. Jag småmyser fortfarande. För det fungerar ju som så att när en instruktör har roligt så har vi deltagare roligare och då får ju instruktören i sin tur ännu mer energi som går tillbaka till deltagarna. Voila en positiv spiral är skapad.

Efter Zumba körde jag med lätthet Afro Power Dance. Tog verkligen ut rörelserna eftersom min kropp redan var varm och mjuk efter det första passet. Det var lagom med folk i salen för att jag skulle kunna gå in rörelserna och nästan bli ett med musiken. Det här låter kanske lite löjligt men det bjuder jag på. Under att Afropass känner jag mig oftast som en vacker kvinna och en stolt krigare. Och idag var jag en Afrodrottning.

Efter de båda passen kunde jag inte göra så mycket annat än att känna mig nöjd med dagens träningsdos och konstatera att jag faktiskt är ett riktigt litet träningsfreak. Och stolt över det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Afro Power Dance, ÖUIF, Gruppträning, Hälsa, Träning, Zumba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s