Varför jag är med i Booked

Ett inlägg från bloggen som jag inte längre skriver i. Insåg att det kan vara bra om det finns här eftersom jag kommer att blogga om de böcker som jag lyckas få genom Booked.

*

Jag erkänner. Jag är en bibliofil. Jag älskar böcker. Jag vill ha dem i bokhyllan. Så fast jag också älskar bibliotek växer mitt bokbestånd på alla möjliga sätt och vis. Drömmen är helt enkelt att så småningom ha ett eget bibliotek.

Som en riktig bokälskare blev jag därför väldigt exalterad när jag upptäckte Booked. Gratis böcker, vad kan bli bättre?. Eller nåja, man ska skriva något om böckerna minst två gånger på Facebook, Twitter eller i en blogg. Social marknadsföring på gott och ont helt enkelt. Det går nämligen utmärkt att inte tycka om en bok och skriva det. Och jag gillar även att skriva om böcker så därför är Booked perfekt för mig.

Den första boken som jag fick läsa var en ungdomsbok, ”Mirakel” av Renate Nedregård. Inte så imponerad. Kom fram till att jag inte var rätt målgrupp.

Andra boken som jag fick läsa var en e-bok. Mannen i Shanghai av Åsa Lantz. En bok som trots det något krångliga formatet (läste på datorn, har ingen sån där fin surfplatta än) fångade mig. Kanske lite överdriven men samtidigt jäkligt spännande.

Numera hoppas jag på chansen att få en bok oavsett vilken bok det är. Det går ju faktiskt aldrig att veta vad man tycker om eller inte innan man har läst något. Lotta Lundbergs ”Ön” anmälde jag mig till bara någon minut efter att mailet hade kommit.  Jag hade därför tur att få hemskickad. En riktigt fin inbunden bok som verkar väldigt bra. En ö i Söderhavet. En svensk läkare. Turister från en lyxkryssning som anmäler sexuella övergrep. En brittisk socialchef som ska utreda saken. ”Under några heta veckor kommer allas föreställningar om frihet, sexualitet och skuld att ställas på sin spets.” (från baksidetexten)

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Booked, Kultur, Litteratur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s