Det här är jag

Den här sidan borde uppdateras rejält men jag låter den gamla texten stp kvar tills vidare känner jag.

Kortfattat om mig. Frugan, Katter, skrivande, träning, böcker. Min fru tycker att jag ägnar för stor del av min tid till att spela dumma spel på mobilen. Borde kanske försöka ändra på det och satsa mer på att skriva den där romanen som jag hoppas få publicerad någon gång.

Bor i ett hus som finns i en liten ort utanför Skellefteå. Här finns också min fru, våra katter, fiskar och på halvtid min frus två barn som växer på tok för fort.

* Den äldre versionen *

När jag får idéer eller vill något vill jag att det ska gå fort. Allt ska gärna ske på en gång och samtidigt. Detta för att jag innerst inne känner att det som sker spontant blir av och att det som planeras in i framtiden riskerar att rinna ut i sanden eller stoppas av alla tänkbara och otänkbara hinder.

Har inget emot att pendla till jobbet då jag inbillar mig att det kan ge mig tid till att skriva på den där stora romanen som jag så småningom kommer att få publicerad. Jag är även flyttbar även fast jag inte skulle ha något emot att bli kvar i Örebro.

Jag och en kompis samlar på bibliotekskort. Vi gillar vår hobby så mycket att vi skaffade en blogg. http://bibliotekskort.wordpress.com

Vad jag gillar

Skrivandet

Det svåraste att skriva om. Vad vore jag utan mina ord? Återkommer kanske.

Att träna

för att jag tycker om att pressa kroppen, göra saker trots att jag egentligen aldrig trott att jag har koordinationsförmåga eller rytmkänsla . Och visst, jag såg ut som en  sprattelgubbe när jag började men nu kan jag stundvis nästan känna mig som en dansare. Och jag har faktiskt aldrig snubblat och ramlat.

Matlagning

Jag följer inte recept så noga. Jag gillar att improvisera lite. För det mesta blir det bra, i alla fall enligt mina smaklökar. Lagar gärna vegetariska gratänger, grytor och  grönsakskombinationer. Längtar efter ett riktigt kök så att jag kan börja baka mer bröd.

Vad jag vill

En gång tänkte jag att det skulle vara roligt att jobba för ett företag där det bestäms vilka ord som ska tryckas på kylskåpspoesi. Men jag är öppen för i sort sätt sett alla möjligheter som erbjuds.

Så småningom kommer jag att bli en publicerad författare. Det är den stora framtidsversionen.

Vad jag testat

Jag jobbade som medlemsvärvare ett kort tag. Ni vet en sådan där som springer omkring på stan och försöker förbipasserande att skänka pengar via autogiro till välgörenhet. Det var svårt – och jag vet ju själv vad jag gör när jag ser pärmfolk. Men jag lärde mig i alla fall att det kan vara bra att våga testa även sånt som ligger utanför ens bekvämlighetszon.

Lite  onödigt vetande

Katter är världens bästa djur.

Jag är helt övertygad om att ”Det här är inte en bok” är den bästa boktitel som finns, på alla språk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s